Kirjoittelen tänne pitkästä aikaa ja olotila on huomattavasti rauhallisempi sitten edellisestä kirjoituksesta. Taloprojekti ei ole edennyt mihinkään suuntaan.Arviolta noin 1½ kuukauden kuluttua  tietää, saadaanko lupa rakentaa vai ei.
Huomenna mennään kissojen kanssa eläinlääkäriin jossa meidän tyttökissa leikataan ja poitsulta katotaan et onko hampaat kunnossa. Viikonloppuna uudet omistajaehdokkaat tulevat katsomaan kisuleita ja saa nähdä koska tulee heillä sitten muutto uuteen kotiin. Haikea mielihän tässä tulee juu.
Mitään "erikoista" ei ole tapahtunut mun elämässä. Viikonloppuna ehkäpä lähdetään pitkästä aikaa viihteelle ja odotan kyllä innolla. Tuttujen kissa oli synnyttänyt neljä kissanpentua joista kaksi syntyi kuolleena, yksi kuoli myöhemmin iltapäivällä ja yksi harmaavalkoinen poikakissa vielä sinnittelee ja sinnittelee. Emo ei ole suostunut hoitamaan lastaan, joten omistajat ovat skarppina ny 24 tuntia vuorokaudessa maitopullon kanssa. Tällä hetkellä pentu nukkui villasukassa että lämmittyisi vähän.