....kuin ei Milloinkaan!!


1. Milloin kävit viimeksi kampaajalla/parturissa?

- Viime kampaajareissuni taisi olla noin kuukausi tai kaksi takaperin. Ei kovin onnistunut sellainen...

2. Onko sinulla vakiokampaaja/-parturia vai käytkö missä sattuu (kerro myös miksi)?

- On ollut, mutta hän joutui valitettavasti lopettamaan kun tuli allergiseksi hiusväreille :( Tämä kyseinen oli kotikunnassani, mutta muuttaessani opiskeluiden takia jouduin siis muutenkin etsimään uuden kampaajan ja olen täältä yhden hyvän ja halvan löytänytkin johon aina palaan jos olenkin jostain syystä         päättänyt kokeilla jotain toista.

3. Harrastako saman hiustyylin ylläpitämistä vai muuttuko tyyli aina kun istahdat parturi-kampaajan tuoliin?

- Sama tyyli on ollut valitettavasti kauan. Eli vähän yli olkapäiden ylittyvät vaaleat hiukset. Toki                 hiuksiani on kerrostettu ja värjätty välillä ties minkälaiseksi, mutta aina palaan jotenkin tähän tylsään
hiustyyliin. Lyhyitä hiuksia en enää missää nimessä halua vaikka moni parturi on mulle sitä melkein           väkisin leikannut! Kun ei tykkää niin ei tykkää! Punaiset hiukset olen aina halunnut ja on toki ollutkin,     mutta ainoa ärsytys tässä on se, että punainen väri haalistuu nopeasti. Puhun siis sellaisesta ihanan ns. Violetin punaisesta.

4. Paljonko toimenpide yleensä vie aikaa? Mitä kaikkea hiuksillesi tehdään?

 - Viimeksi lasku taisi olla jotain 85 euron luokkaa, joka mun mielestä on tosi paljon ottaen huomioon,     että annoin opiskelijan tehdä värjäyksen(-%10). Kahta erinväristä raitaa kuparinruskeaa ja hieman kuparinpunaista ja nämä läträttiin jo vaaleaan tukkaan. Lopputulos oli kummallinen eli näytti harmaalta  jossa oli muutama punertava raita. Aika mellevä jos voisin kuvailla! Kerrostipa vielä vähän hiuksia niin  että oikealta puolelta oli ns. palkkimaisesti kerrostettu ja vasemmalta en huomanut muutosta ollenkaan.En mene tuonne enää ikinä oli siellä sitten opiskelija tai kuka tahansa. Jo pelkästään hinnan takia!

5. Ovatko hinnat mielestäsi kohdallaan?

- "Vakiopaikassa" on, mutta muualla kokemuksen perusteella ei.

Skrubu