1.Tiedätkö/muistatko minkä merkkistä hammastahanaa sinulla on käytössä tällä hetkellä? Ostatko aina samaa merkkiä? Miksi?

- Varmaankin pepsoden tai colgate enkä jaksa kävellä muutamaa metriä kylppäriin ja käydä tarkistamassa asiaa :)

2.Koska viimeksi vaihdoit hammasharjasi? Kuinka usein vaihdat hammasharjaa? Suositko jotain tiettyä hammasharjamerkkiä? Mistä syystä?

n. 3 kuukautta sitten. Vaihdan hammasharjan aika usein.

3. Entä koska viimeksi vaihdoit tiskiharjan? Muistatko minkä merkkinen nykyinen harjasi on? Oletko merkkisidonnainen tiskiharjojen suhteen? Miksi?

-Meillä on Sini tiskiharja johon saa ostettua erillisen vaihtopään, jonka muuten vaihdoimme viimeviikonloppuna.En ole merkkisidonnainen.

4. Ulkomuistista, kerro hinnat seuraaville tuotteille: litra kevytmaitoa, paketti emmentaljuustoa, puoli tusinaa kananmunia, puoli kiloa kahvia sekä 400 grammaa ruisleipää. Onnistuuko? Miksi?

Maitopurkki: 0,74 €, emmentaljuusto: 3,40€ , kananmuna: 1,50 €, puoli kiloa kahvia 3,00 € , 400g ruisleipää 1,75 €

Maitoa tulee ostettua, se kyllä rasvatonta, juustoa harvemmin ja kananmunia samoin. Kahvia ostetaan paljon, mutta hintoja en muista joten arvasin ja ruisleipää kyllä menee!!

5. Onko sinulla jotain bonus- tai plussakorttia, ehkä useampikin? Miksi? Onko siitä/niistä sinulle oikeasti hyötyä? Tunnetko olevasi jonkun kauppaketjun orja vai ostatko esimerkiksi päivittäistavarasi milloin mistäkin kaupasta, riippumatta kauppaketjusta?

On plussa ja s-etukortti. Kaikki plussapisteet menee vanhemmille kun en ole jaksanut vaihtaa korttia omaksi ja s-etukortit hankittiin vasta tuossa vuoden alussa joten ollaan yritetty käydä vähän ahkerammin noissa eepee kaupoissa. Käydään sellaisissa kaupoissa missä o paljon tarjouksia ja on laajempi valikoima ja tuossa lähikaupassa käydään silloin kun tarvitaan jotain pientä esimerkiksi maitoa tai leipää. Ei viitsi lähteä kauemmaksi pelkästään yhden tai kahden maitolitran takia.