Tämä neiti on edelleen flunssassa. Mukavaa ny ku äitienpäiväkin on tulossa ja lupasin mennä katsomaan omaa äitiäni kun niin harvoin näemme. Mietin kuumeisesti lahjaa. Kävin tänään sisustusliikkeessä, jossa oli alennusmyynnit. Äitille ei löytyny mitään, mutta itelle kyllä rautaiset hyllyn kannakkeet -30% alennuksella.
Sitten kävin kukkakaupassa.Äitille ei löytynyt sieltäkään mitään mutta mä löysin kaksi saniaista.
Kosmetiikkaa on turha ostaa kun ei niin välitä. Kukista kyllä pitää, mutta niitä sillä on omasta takaa. Jos ostaisi sitten vaikka pussilakanasetin tai uuden päiväpeiton.
Sisustin tänään parveketta. Istutin kosmoskukan siemenet  ja saa nähdä, että tapanko mä ne niinku viimevuonnakin.Mä en ole mikään viherpeukalo.
Ukko meni sitten sopimaan juuri äitienpäiväksi ajan rakennusarkkitehdille kun pitää saada talon piirustukset valmiiksi, että päästään hakemaan sitä rakennuslupaa...Ei sitten niinku parempaa päivää löytynyt
.
Nuo piirustuksethan piti olla valmiina jo maaliskuussa, mutta tämä rakennusäijä on ollu mukamas niin pisi ettei ole kerennyt. Voishan sitä niinku ilmoittaakkin ettei tarvi itse soitella perään kokoajan..

Taidan mennä juomaan finrexiä.
Hauskaa perjantaita